Resident Evil 3 Remake Fiziksel Sürümleri Ertelenebilir

26.03.2020 16:06 Gazali Çetinkaya

  
Capcom, Resident Evil 3 remake fiziksel sürümlerinin corona virüsü sebebiyle Avrupa'da ertelenebileceği konusunda uyardı.
 
Capcom tarafından belirtilene göre "Bazı Avrupa marketlerinde oyunun fiziksel sürümlerinin teslimatı veya ulaşılabilirliği konusunda gecikmeler yaşanabilir."
 
"Oyuncularımızın, çalışanlarımızın ve ortaklarımızın emniyetine öncelik verdiğimizden emin olmak adına yasal düzenlemeleri takip ediyoruz. Fiziksel sürümlerin ulaşılabilir olması için distribütör ve perakende ortaklarımız ile iletişim halindeyiz." 

Dijital sürüm ertelenmeyecek. Planlandığı gibi 3 Nisan'da PlayStation Store, Xbox Store ve Steam üzerinden çıkışını gerçekleştirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 3 Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler