Resident Evil 3 Remake, İkinci Oyunun Remake'ine Oranla Daha Fazla Değişiklik İçerecek

23.12.2019 14:18 Gazali Çetinkaya

 
Japonya'nın popüler video oyun dergilerinden biri olan Famitsu, yeni sayısında Resident Evil 3 remake hakkında yeni bilgiler paylaştı.
 
Yapımcılar Peter Fabiano ve Masachika Kawata tarafından belirtilene göre, Resident Evil 3 remake yine 1999'da çıkan orijinal oyuna sadık kalacak fakat Resident Evil 2'nin remake'i ile kıyaslandığında daha fazla değişiklik içerecek.
 
Bu değişikliklerden en büyüğü aksiyon kısmında. Yapımcılar, remake ile orijinal oyunları kıyasladığımızda Resident Evil 3 remake'in Resident Evil 2 remake'e oranla daha aksiyon dolu bir oyun olacağını söylüyor.
 
Bunun dışında duyuru fragmanında Jill Valentine'ın yüzünün büyük oranda değiştiğini gördük. Carlos'un da görünümünde değişiklikler var fakat Carlos'un aynı zamanda karakterinde de değişiklikler olacakmış. Remake'te daha bir olgun olarak karşımıza çıkacak. Brad Vickers karakteri de biraz değiştirilmiş ve remake'te farklı bir role sahip olacak fakat yapımcılar henüz bu konuda konuşmaya hazır değil.
 
Son olarak, oyunun geliştirme süreci %90 oranında tamamlanmış. Bu yüzden çıkış tarihinde bir ertelenme olmayacak gibi görünüyor.

Resident Evil 3 remake 3 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Tüm platformlarda 259,00 TL fiyattan ön siparişte.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 3 Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler