Resident Evil 3 Remake'te Alternatif Sonlar Bulunmayacak

10.01.2020 02:26 Özgür Eroğlu

 
 
Resident Evil serisinin 1999 yapımı üçüncü oyunu bildiğiniz gibi önümüzdeki aylarda Remake'i çıkacak. Remake sürümünün 1999 yapımı ana oyuna göre yenilikler içereceğini daha önce öğrenmiştik. Bazı yenilikleri buradan öğrenebilirsiniz.
 
Oyunun yapımcısı Peter Fabiano, popüler İngiliz dergisi Official PlayStation Magazine'e konuştu ve oyundaki bir değişiklikten daha bahsetti. Peter Fabio'nun söylediğine göre oyunda alternatif sonlar bulunmayacak. Peter Fabiano, "Hikaye boyunca önemli kararlar alacaksınız ve bu kararlar size farklı rotalar çizecek. Sonuçlarını hemen göreceksiniz. Ancak bunlar oyunun sonunu etkilemeyecek ve alternatif sonlar bulunmayacak." dedi.
 
Oyunun ertelenme yaşamayacağını ve %90 oranında bitmiş olduğunu daha önce öğrenmiştik. Resident Evil 3 Remake 3 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 3 Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler