Resident Evil 4 Remake için 13 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

04.02.2023 13:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulacak olan Resident Evil 4'ün Remake (yeniden yapım) sürümü için yeni oynanış videosu yayınlandı. Game Informer tarafından yayınlanan 13 dakiklaık bu oynanış videosu Resident Evil 4 remake'in beşinci bölümünün incelemesini bizlere sunuyor.
 
Beklenen yeniden yapım sürümü Mart sonunda geliyor
 
 
 
İlk olarak 2005 yılında çıkış yapan üçüncü şahıs, hayatta kalma, korku, nişancı oyunu Resident Evil 4, yeniden yapım ile tekrardan karşımıza çıkacak. Bu yeniden yapım sürümünde çeşitli görsel iyileştirmeleri, oyun mekaniklerinde iyileştirmeler - değişiklikler ve daha fazlası yer alacak. Oyunun remake sürümü yeni teknolojilere göre yeniden tasarlanmış bir yapıyı bizlere aktaracak ve oyun deneyimini üst düzeye çıkarmayı hedefleyecek.
 
Ray Tracing teknoloji desteğini içerisinde barındıracak olan Resident Evil 4 remake, 24 Mart 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Steam üzerinden standart sürüm 563,47 TL'den, Deluxe sürüm ise 657,53 TL'den satışta.
 
Resident Evil 4 Remake 13 Dakikalık oynanış videosu
 
Oyunun yayınlanan oynanış videosu içerisinde üçüncü şahıs görünümü ile ana karakterimiz, o meşhur köy atmosferi ve bizlere düşmanca tavır alan köylüler, olabildiğince yağan yağmur ve daha fazlası yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 20 Dk önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 54 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler