Resident Evil 4 Remake için anime temalı reklam videosu yayınlandı

20.03.2023 14:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Nippon Animation ve Capcom iş birliği kapsamında Resident Evil 4 Remake için anime temalı eğlenceli bir reklam yayınlandı. Reklam içerisinde ana karakterimiz, düşman köylüler ve daha fazlası vurgulanıyor.
 
Nippon Animation tarafından oluşturulan bu reklam sahnesi Heidi (Alplerin Kızı) temasıyla benzerlik gösteriyor.
 
Reklam içerisinde ana karakterimiz yer alıyor
 
 
 
Anime temalı reklam içerisinde Leon'u Ashley'i ararken görüyoruz. Renkli ve eğlenceli bir şekilde aktarılan tanıtım videosunda farklı manzaralar da yer alıyor. Capcom tarafından geliştirilen Resident Evil 4 Remake, 24 Mart'ta resmi olarak yayınlanacak. Oyunun şu anda inceleme puanları yayınlanmış durumda ve yüksek puanlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
 
Remake sürümünde geliştirilmiş oynanış içeriği, yeniden düzenlenmiş bir hikaye ve yüksek grafikler yer alıyor. Yeni teknolojilerle beraber karşımıza çıkacak olan yeniden yapım sürüm ile daha üst düzey bir Resident Evil 4 deneyimi elde edeceğiz.
 
Resident Evil 4, 24 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC için Steam üzerinden çıkış yapmaya hazırlanıyor.  
 
Resident Evil 4 Remake anime temalı reklam videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler