Resident Evil 4'e The Last of Us Modu Yapıldı

19.09.2014 12:19 Tayfun Kumaş

 
    Geçtiğimiz sene Grand Theft Auto V ile çekişmeli olan The Last of Us, birçok katagoride ve bir takım dergilerde yılın oyunu ödülünü almıştı. Önce PS3 için çıkış yapan The Last of Us, geçtiğimiz haftalarda da PS4 için piyasadaki yerini almıştı.

    Mod yapımcıları, The Last of Us'ın baş karakterlerini Resident Evil serisinin en mükemmel oyunlarından biri olan Resident Evil 4'e aktardı. Bu modda Leon'un yerini Joel, Ashley'in yerini de Ellie alıyor. Bunun yanı sıra ses animasyonları, karakter seslendirmeleri, silahlar da The Last of Us'tan Resident Evil 4'e aktarıldı.

    Resident Evil 4'teki bu modda da The Last of Us'taki silahları yani pompalıyı, boruya bağlı bıçağı, tuğlayı kullanabiliyorsunuz. Mod ile ilgili ayrıntılı bilgiye bakmak için ve modu indirmek için burayı tıklayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler