Resident Evil 5 ve 6 Switch Demoları eShop'ta Yayınlandı

09.10.2019 18:37 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Resident Evil 5 ve Resident Evil 6 Nintendo Switch versiyonları demolarının Nintendo eShop üzerinde yayınladığını duyurdu.

Resident Evil 5 ve Resident Evil 6 Nintendo Switch versiyonları 29 Ekim'de çıkacak. Her biri $29.99 fiyattan ön siparişte.

Oyunların Nintendo.com üzerindeki tanıtım yazısı:  
 

Resident Evil 5

Tekli ve çoklu oyuncu modlara ve dramatik bir hikayeye sahip olan Resident Evil 5'inbu tam donanımlı sürümü daha önce piyasaya çıkmış olan tüm DLC (Lost in Nightmares ve Desperate Escape ilave hikayeleri, Versus modu, ekstra figürler ve 4 kostüm), Merhamet Yok modu ve çok sevilen The Mercenaries ve The Mercenaries Reunion modlarını daha yoğun bir deneyim için bir araya getiren yepyeni “The Mercenaries United” modunu da içeriyor.
 
Resident Evil 6

Aksiyon ve hayatta kalma dehşetini birleştiren Resident Evil 6 unutulmayacak derecede heyacanlı bir dehşet deneyimi. Oyun şimdi yüksek çözünürlük kalitesiyle oyunseverlerin favori karakterleri ve yeni yüzlerden oluşan birçok karakter, tekli ve çoklu oyun modları ve diğer Resident Evil oyunlarından farklı yeni görevler sunuyor. Bu versiyon, tüm indirilebilir içeriklerin yanında, her ana karakter için daha önce sadece Residentevil.net'te kullanıma açılabilirken, şimdi oyunun kendisinde de kullanıma açılabilecek ikişer kostüm içeriyor.

 
İki yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 53 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler