Resident Evil 7, 15 Saat Civarında Sürecek

03.10.2016 17:42 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom tarafından geliştirilen ve seride bir farklılığa gidilerek bizlere birinci şahıs kamera açısından sunulacak Resident Evil 7 ile ilgili önemli sayılabilecek bilgiler geldi.
 
   Capcom Fransa, ilk olarak oyunun kaç saat süreceğini açıkladı. Açıklamaya göre de oyunu tamamlamak 15 saat civarında sürecek, oyunu VR ile tamamlamak ise 25-30 saatimizi alacak. Oyuna daha sonra gelecek 3 eklenti ise bizlere 8 saat sunacak.
 
   Bunun dışında Capcom Fransa, oyunun demosunun PC ve Xbox One'a geleceğini tekrar belirtti ancak net bir tarih hala yok. Ayrıca Resident Evil 7'nin çıkışına yakın bir zamanda demoya yeni bir güncelleme daha gelebilir diye de belirtildi.
 

 
  Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyunun PlayStation VR'a 12 ay boyunca özel olacağıyla ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler