Resident Evil 7, Xbox One ile PC Arasında Cross-Buy Desteği Sunacak

19.01.2017 04:33 Gazali Çetinkaya

   Xbox patronu Phil Spencer, Resident Evil 7'nin Xbox Play Anywhere oyunu olacağını doğruladı. Bu da demek oluyor ki oyunu Xbox One veya Windows 10 PC üzerinde dijital olarak satın aldığınızda diğer platformda da oyuna erişim sağlayabileceksiniz.
 
 
 
   Ayrıca oyun içerisindeki ilerleme, ekstra içerik, gamerscore ve başarımlar diğer platforma taşınabilecek. Böylece bir sistemde oyuna başlayıp diğer sisteme kolaylıkla geçebileceksiniz. 
 
  Kasım ayı içerisinde Resident Evil 7'nin Xbox One ile Windows 10 PC arasında cross-save desteği sunacağı ortaya çıkmıştı ve Xbox Play Anywhere sistemine dahil olacağının sinyali verilmişti. Resident Evil 7, Xbox Play Anywhere sistemine dahil olacak tek üçüncü parti oyun değil. Astroneer ve Everspace adlı oyunlar da bu sisteme dahil.  
 
  Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. Oyunun demosu çıkış yapacak olan tüm platformlar üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler