Resident Evil 7'nin Demosu 2 Milyon İndirme Sayısına Ulaştı

04.07.2016 08:59 Gazali Çetinkaya

 
   Resident Evil 7, Sony'nin sunumu esnasında duyurulmuş ve ardından PlayStation 4 kullanıcılarına bir de demo sunulmuştu. Asıl oyunun parçası olmayacak sadece standalone olarak sunulan bu demonun indirme sayısı ile ilgili bir açıklama geldi.
 
   Capcom yaptığı açıklamayla birlikte PlayStation Plus sahiplerine sunulan Beginning Hour demosunun dünya genelinde 2 milyon indirmeye ulaştığını duyurdu. Buna ek olarak demonun ilk 7 günde Kuzey Amerika'nın en çok indirilen singleplayer PlayStation 4 demosu olduğunu da öğrenmiş olduk. 
 
   Resident Evil 7, 24 Ocak tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak. Oyunun PlayStation 4 sürümü ise ayrıca PlayStation VR destekli olarak gelecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler