Resident Evil Film Serisi 1 Milyar Doları Geçti

29.01.2017 03:52 Gazali Çetinkaya

 
   Yeni Resident Evil filmi The Final Chapter'ın vizyona girmesiyle birlikte serinin toplam hasılatı da 1 milyar doları geçiyor. 
 
   The Final Chapter aralık ayında Japonya'da vizyona girmiş 35 milyon dolar ile bir rekora imza atmıştı. 25-26 Aralık tarihlerinde de Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde vizyona giren film cuma günü ile Amerika Birleşik Devletleri üzerinde de çıkışını yaptı.
 
   Sony Pictures hafta sonu ile birlikte filmin dünya genelinde 80 milyon dolardan fazla bir hasılata ulaşmış olacağını belirtiyor. The Final Chapter filminin bütçesinin ise 40 milyon dolar civarında olduğunu belirtelim.
 
   Sony Pictures şimdiden film serisinin 1 milyar dolar başarısını instagram hesabı üzerinden kutladı. Resident Evil serisindeki diğer filmlerin hasılat miktarlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Resident Evil -- $102.4 milyon
Resident Evil: Apocalypse -- $129.4 milyon
Resident Evil: Extinction -- $147.7 milyon
Resident Evil: Afterlife -- $296.2 milyon
Resident Evil: Retribution -- $240.6 milyon

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler