Resident Evil Re:Verse, Stadia için Derecelendirildi

09.05.2022 20:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom'un daha önce ertelediği ve uzun bir süredir haber alınamayan oyunu Resident Evil Re:Verse, Stadia platformu için derecelendirildi. Gematsu tarafından tespit edildiği üzere oyunun PS4, Xbox One ve PC sürümleri bir yıl önce resmi olarak duyurulmuştu. (7 Mayıs 2021)
 
Oyunun Stadia için derecelendirilmesi, yakında bu platforma geleceğini gösteriyor. Ancak bunun zamanı henüz bilinmiyor.
 
Çok oyunculu bir yapıya sahip olan Re:Verse, Resident Evil Village ile beraber ücretsiz olarak piyasaya sürülecekti. Ancak ne yazık ki ertelendi ve resmi olarak henüz bir çıkış tarihi almadı.
 
Capcom tarafından RE Resistance stüdyosu NeoBards ile ortaklaşa geliştirilen Resident Evil Re:Verse, sevilen Resident Evil karakterlerini bünyesinde barındırıyor. Altı kişilik ölüm maçı savaşlarında başka oyunculara karşı becerilerini sına. Ama korkunç biyolojik silahları unutma! Zafere ulaşmak istiyorsan kahramanların ve biyolojik silahların becerilerinde ustalaşman gerekiyor!
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1236300/Resident_Evil_ReVerse/
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Re:Verse Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler