Resident Evil: The Mercenaries'te "Leon" Olmayacak

Leon S Kennedy ile serinin 2. oyununda tanışmıştık
23.05.2011 10:29 Alkan Adakaner


     28 Haziran'da Nintendo 3DS ekranlarında boy gösterecek olan Resident Evil: The Mercenaries 3D'de Leon S. Kennedy'nin olmayacağı Masachika Kawata tarafından açıklandı. 
 
     Şu ana kadar Chris Redfield, Claire Redfield, Jill Valentine, Jack Krauser, Albert Wesker, Rebecca Chambers, Barry Burton ve Hunk gibi karakterler onaylanmıştı. Leon'un oyunda bulunmaması ise sürpriz oldu.
 
     Eğer oyuncular çok isterse bunu değerlendireceklerini söyleyen Kawata, geri bildirimleri her zaman göz önüne aldıklarını söyledi. Resident Evil: Operation Raccoon City'de de önemli bir rol oynayacak Leon serinin en önemli karakterlerinden birisi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: The Mercenaries 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler