Resident Evil: The Mercenaries'ten Rebecca Videosu

Rebecca Chambers serinin en beğenilen karakterlerinden birisi
08.04.2011 12:37 Alkan Adakaner


      2 Haziran'da Japonya'da piyasaya çıkacak olan, ama henüz Avrupa ve Amerika çıkış tarihi belli olmayan Resident Evil: The Mercenaries 3D'nin yeni videosu ortaya çıktı. Bu videoda serinin önemli karakterlerinden Rebecca Chambers'ı yönetiyoruz.
 
      Bu videodan da anlaşılacağı üzere oyunun oynanış sistemi Resident Evil 5 ile büyük benzerlik gösteriyor. Ayrıca video her ne kadar off-screen olarak çekilse de grafiklerin oldukça iyi olduğunu anlamamıza yetecek kadar net.
 
      Alt ekrana baktığımızda ise sağ tarafta haritanın bulunduğunu, solda ise eşyalarımızın olduğunu görüyoruz. Oyunu durdurmadan doğrudan değişiklik yapabilmek oldukça yararlı olacaktır.
 
     Chris Redfield, Albert Wesker, Hunk, Claire Redfield, Jack Krauser, Rebecca Chambers ve Jill Valentine gibi karakterlerin bulunacağı oyunda Resident Evil 4 ve 5'ten haritalar yer alacak. Yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: The Mercenaries 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler