Resident Evil'dan Esinlenen Daymare: 1998 17 Eylül'de PC için Çıkacak, Demo Yayınlandı

14.08.2019 14:07 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Invader Studios, Daymare: 1998'in 17 Eylül 2019 tarihinde 9.99 EUR/29.99 USD fiyattan PC için çıkış yapacağını duyurdu ve oyuncuların oyunu deneyebilmesi için demo sürümü yayınladı.
 
Daymare: 1998, Resident Evil serisinden esinlenen üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu. Hikayesinde yaşanan bir kaza sonucu küçük bir kasaba ölümcül bir bölgeye dönüşüyor. Üç farklı oynanabilir karakterin bulunacağı oyun hardcore hayatta kalma mekanikleri, öldürmesi zor düşmanlar, çevre bulmacaları ve daha fazlasının sözünü veriyor.
 
Daymare: 1998'in PC'den sonra PlayStation 4 ve Xbox One'a da gelmesi planlanıyor. Oyun hakkında daha fazla bilgiye ve demo sürüme Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler