Resident Evil'dan Esinlenen Daymare: 1998 Bu Yaz PC için Çıkacak

17.04.2019 22:50 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Invader Studios, Resident Evil serisinden esinlenen üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu Daymare: 1998'in bu yaz PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun PC çıkışının ardından kısa bir süre sonra da PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına gelecek.

Invader Studios ayrıca oyunun dünya genelindeki yayıncılığını üstlenmesi için Destructive Creations ve All In! Games ile ortaklığını duyurdu. Destructive Creations geliştirici stüdyoya ağırlıklı olarak animasyonlar, ara sahneler ve genel kaliteyi sağlamak üzerine ek geliştirme desteğinde de bulunacak.
 
Bugün yayınlanan yeni teaser fragman oyunun hikayesini ve atmosferini kısaca gösteriyor. Daymare: 1998 "özenli bir şekilde detaylı gerçekçi animasyonları, saldırıları ve parçalanmaları" olan 20'den fazla eşsiz düşman karakter modeline sahip olacak.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla detaya Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 21 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler