Resistance: Burning Skies Mutliplayer Detaylandı

12.04.2012 21:06 Tunahan Başol


      Nihilistic Software'ın geliştirdiği Resistance: Burning Skies, Playstation'a özel oyun serisi olan Resistance'ın PS Vita'daki mecarası oluyor. Oyunun en çok konuşulan ve oyunu sattıracak yön olarak bakılan çoklu oyuncu modlarından yeni detaylar ve bir video bugün yayınlandı.
 
     Yapılan açıklamaya göre, Resistance: Burning Skies'da 8 kişiye kadar destek veren çoklu oyuncu modlar olacak ve bu modlarda 2'ye 2 veya 4'e 4 şeklinde maçlar olacak. Ayrıca Resistance: Burning Skies PS Vita'nın Party uygulamasını da destekleyecek. Oyuncular için önemli konulardan olan silah geliştirme sistemi de oyunda yerini alacak. Multiplayer modları oynayarak kazandığınız deneyim puanlarını silahlarınıza eklentiler açmak için kullanabileceksiniz. 
 
     Multiplayer desteğini Wi-Fi üzerinden sağlayacak olan Resistance: Burning Skies 6 farklı haritada, Deathmatch ve Team Deathmatch modlarının yanında bir mod daha oyuncuların beğenisine sunulacak fakat bu modun adı veya oynanışı hakkında hala bir açıklama yapılmadı. 
 
     Playstation Vita sahiplerinin denemek isteyeceği yapımlardan biri olan Resistance: Burning Skies'ın 29 Mayıs'ta çıkacağını hatırlatarak sizleri videoyla baş başa bırakalım.

[DHVIDEO=4499]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance: Burning Skies Platformlar: VITA Geliştirici: Nihilistic Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler