Respawn, Apex Legends'a Odaklanmak için Titanfall Planlarını Ertelediğini Açıkladı

25.04.2019 23:02 Gazali Çetinkaya

 
Respawn Entertainment'tan Drew McCoy, Titanfall evreninde geçen popüler oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends'ı tam anlamıyla desteklemeye devam etmek için gelecek Titanfall planlarını ertelediğini açıkladı.

"Apex Legends ve Star Wars Jedi: Fallen Order üzerinde çalışan ekiplerin birbirinden tamamen ayrı ekipler olduğunu anlamak önemli."

"Ek olarak, Apex Legends'ı tam olarak desteklemek için gelecekteki Titanfall oyunlarının planlarını ileri bir zamana itiyoruz. Apex Legends ekibinden hiçbir kaynak, stüdyoda geliştirilmekte olan diğer oyunlara kaydırılaymacak, aynısı Star Wars Jedi: Fallen Order için de geçerli."

Electronic Arts, "yeni, ücretli Titanfall" oyununun bu yılın sonlarında çıkış yapacağını ve yeni oyunun seriye bir değişiklik getireceğini belirtmişti. Fakat bu oyunun Titanfall 3 olmadığı aşikar zira Respawn Entertainment da Titanfall 3 üzerinde çalışılmadığını yaklaşık iki ay önce doğrulamıştı. Bu açıklamadan sonra da yakın bir zamanda göremeyeceğiz gibi duruyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 8 Dk önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 38 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler