Respawn Entertainment 10. Yıl Dönümü Videosu

16.05.2020 00:52 Gazali Çetinkaya

 
12 Nisan 2010'da Vince Zampella ile Jason West tarafından kurulan Respawn Entertainment 10. yıl dönümü şerefine özel bir video yayınladı.
 
Videoda stüdyonun şu ana kadar çıkan oyunları Tifanfall, Titanfall 2, Apex Legends ve Star Wars Jedi: Fallen Order'ı görüyoruz. Ayrıca Medal of Honor: Above and Beyond sanal gerçeklik oyunundan da çok kısa görüntüler bulunuyor.
 
Stüdyonun şu an üzerinde çalıştığını resmi olarak bildiğimiz tek oyun Medal of Honor: Above and Beyond. Titanfall 3'ün geliştirilmediğini geçtiğimiz günlerde doğruladılar. Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson'ın Star Wars Jedi: Fallen Order'dan "tamamen yeni bir serinin ilk oyunu" olarak bahsetmesi devam oyunu geleceğini işaret ediyor.

11 Haziran'da düzenlenecek EA Play Live etkinliğinde Respawn Entertainment'tan yeni haberler alacağız.
 
Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler