Respawn, Titanfall 2'nin Neden PS4'e de Geleceğini Açıkladı

03.08.2016 10:31 Gazali Çetinkaya

 
   Call of Duty ve Medal of Honor gibi FPS türüne yeni anlayışlar getiren ekip tarafından geliştirilen ilk Titanfall bildiğiniz üzere Xbox ve PC için 2014 yılında çıkış yapmıştı. Geliştirici ekip Respawn Entertainment'in CEO'su Vince Zampella, Titanfall 2'nin neden PlayStation 4 için de çıkış yapacağını kısaca açıkladı.
 
   OPM UK Magazine ile yapılan röportajda Zampella, oyunun mümkün olduğunca fazla kişi tarafından oynamasını istediğini belirterek. "Biz bu şeyleri yapabilmek için hayatımızdan yıllar harcıyoruz ve mümkün olduğunca fazla kişinin bunları görmesini istiyoruz." şeklinde bir açıklamada bulundu ve bütün her şeyin takipçiler için olduğunu da ekledi.
 
  Titanfall 2 geliştirilmiş multiplayer kısmının yanı sıra bu kez hikaye modu ile de bizlere sunulacak. Oyunun çıkış tarihi ise 28 Ekim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 36 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler