Retro Stuidos Birden Fazla Oyun Geliştirebilir

21.09.2013 10:07 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun en önemli stüdyolarından biri olan Retro Studios ile ilgili Nintendo'nun efsanevi oyun tasarımcısı Shigeru Miyamoto bir açıklama yaptı. Aslında bu açıklama yeni Metroid Prime oyununun duyurulmaması hakkında diyebiliriz.
 
    Retro Studios'un oldukça başarılı bir stüdyo olduğunu söyleyen Shigeru Miyamoto, stüdyonun kendini Metroid Prime ile kanıtladığını belirtiyor. Miyamoto şu sıralar Donkey Kong Country Returns: Trophical Freeze üzerinde çalışan stüdyonun aynı anda birden fazla projeyi birlikte götürebilecek kalitede olduğunu da düşünüyormuş.
 
     Miyamoto, Retro Studios'un önümüzdeki yıllarda farklı projeleri bir arada yürütebileceğini düşünüyor. Bakalım yeni bir Metroid Prime oyunu karşımıza çıkacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 9 Dk önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 1 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 2 Saat önce 2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 3 Saat önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler