Returnal'ın PC Sürümü DLSS ve FSR Teknolojilerini Destekleyecek

03.10.2022 13:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Housemarque tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan üçüncü şahıs nişancı oyunu Returnal, PS5 konsollarına çıkış yaptı. Şu anda PC sürümü resmi olarak açıklanmasa da birçok rapor, PC sürümünün yakında duyurulacağını bildiriyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Iron-Era adlu kullanıcı oyunun bazı PC grafik ayarlarını görebileceğimiz bir video paylaştı. Sony bu videoyu yayından kaldırdı ancak aşağıda grafik ayarlarının olduğu bir ekran görüntüsünü bulabilirsiniz.
 
Returnal, Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanıyor. Oyunun PC sürümü hem NVIDIA DLSS'yi hem de AMD FSR'yi destekleyecek. Belirtilene göre oyun FSR 2.0'ı değil FSR 1.0'ı destekleyecek.
 
Öte yandan tahmin edilene göre UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection'ın PC'de çıkışının ardından Sony, Returnal'ın PC sürümünü resmi olarak duyuracak.
 
Ekran görüntüsü
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Returnal Platformlar: Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler