Returnal'ın PC Sürümü için İlk Güncelleme Yayınlandı

18.02.2023 17:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Climax Studios ve Housemarque tarafından oyunculara sunulan Returnal'ın PC sürümü için ilk oyun güncellemesini yayınladı. Yaklaşık 1,3 GB boyutunda olan bu yeni yama, oyun içerisinde yer alan birçok sorunu ortadan kaldırıyor. Geliştirici ekip ayrıca şu anda bir performans güncellemesi üzerinde çalıştıklarını onayladı.
 
Yeni güncelleme birçok sorunu ortadan kaldırıyor
 
 
 
Güncellemenin detaylarına bakacak olursak bu yeni yama Biome girişi sırasında müziğin durmasıyla ilgili bir sorunu düzeltiyor. Bunun yanı sıra yeni güncelleme ultra geniş monitörlerde bulunan Tam Ekran sorununu ortadan kaldırıyor. Ek olarak bu yama oyunu ilk defa açarken çözünürlüğün yanlış algılanma sorununu düzeltiyor. Ayrıca PSN Oturum açma zaman aşımı sorunları ve Benchmark sonuçlarının yanlış gösterilmesi sorunu ortadan kaldırıldı.
 
İlk olarak Playstation 5 konsolu için çıkış yapan üçüncü şahıs nişancı oyunu Returnal, geçtiğimiz günlerde PC platformuna geldi. Oyun şu anda 599,00 TL'den satışta. Oyun Türkçe hariç 23 farklı dil desteğine sahip.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Returnal Platformlar: Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler