Rift Oyuncuları Kendi PvP Arenalarını Yapabilecek

05.01.2014 13:45 Samet Konuksal


    Trion Worlds'ün ilk projesi olan Rift, küçük bütçesine rağmen yeni kurulan bir firmaya başarılı bir sonuç getirmişti. PvE açısından doyurucu olmasına rağmen PvP'si çoğu kesim tarafından yetersiz bulunan Rift için yeni eklentiler duyurulmaya devam ediyor.
 
    Rift'in resmi forumlarında bir açıklama yapan Pithos isimli geliştirici, yeni gelecek PvP Dimension sisteminden söz etti. Pithos'un dediklerine göre oyuncular bu sistem ile birlikte kendi PvP arenalarını diledikleri şekilde oluşturabilecekler. PvP Dimension sistemi yine matchmaking'e dahil olacak ve diğer oyuncuların oluşturduğu arenalara katılabileceksiniz. Bu güncellemenin ne zaman geleceği henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rift Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler