Riot Forge, LoL Oyunu The Mageseeker'ı Duyurdu

16.02.2023 12:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Riot Forge ve Moonlighter geliştiricisi Digital Sun, The Mageseeker: A League of Legends Story'yi konsol ve PC için duyurdu. Hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı. Oyunun önümüzdeki aylarda (bahar) çıkış yapması planlanıyor.
 
LoL dünyası daha da genişliyor
 
 
 
The Mageseeker: A League of Legends Story, Runeterra dünyasındaki güçlü krallık Demacia'da geçiyor. Buraların düzenini sağlamak için atılacağımız bu macerada aksiyon ve rol yapma unsurlarını deneyimleyeceğiz. Bu diyarlarda sihir ve büyü yasak. Ancak biz kuralları yıkmak için buradayız. Bu oyunda bir büyücü olan Sylas olarak rol alacak ve fantezi bir dünyaya adım atacağız.
 
Öte yandan Riot Games, bu yıl içerisinde üç oyun çıkaracağını açıkladı. Bu oyunlar arasında The Mageseeker: A League of Legends Story, Double Stallion ekibi tarafından 2019'dan bu yana geliştirilen Convergence: A League of Legends Story ve Song of Nunu: A League of Legends Story yer alıyor. 
 
Convergence ve Song of Nunu oyunları PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Steam, GOG ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
The Mageseeker: A League of Legends Story duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler