Riot Games, 2019 Dünya Şampiyonası'nın Kamera Arkası Görüntülerini Yayınladı

30.04.2020 21:53 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games, dünyadaki tüm espor tutkunlarının büyük heyecanla izlediği 2019 League of Legends Dünya Şampiyonası Finali açılış seremonisinin kamera arkası görüntülerini yayınladı. Espor tarihinin en önemli anlarından birinde sanat ve teknoloji, Riot sanal müzik grubunun şarkısı GIANTS ve şampiyona için hazırlanan şarkı Phoenix’i hayata geçirmek için birleşti.
 
     Dünyanın en büyük espor etkinliklerinden olan ve sahne şovlarıyla her sene dikkatleri üzerine çekmeyi başaran LoL Dünya Şampiyonası Finalleri’nde, 2019 yılında da gelenek bozulmayarak seyircileri maç öncesi görsel bir şölen karşılamıştı.

     Şovun ilk ayağını Awaken performansı oluştururken, hemen ardından Riot Games’in sanal grubu True Damage sahne alarak GIANTS şarkısını ilk defa izleyicilerle buluşturmuştu. Sihirdar Kupası’nın Louis Vuitton tarafından tasarlanan özel çantasıyla birlikte sahneye gelmesiyle gösterinin ana bölümü başlayıp, şampiyonanın şarkısı Phoenix, Cailin Russo ve Chrissy Costanza tarafından seslendirilmişti.
 
     Dünya espor tarihinin unutulmaz anlarından birini ortaya koyan iş birliğinin sahne arkasına bakmak isteyenler için Riot Games, 10 Ay, 10 Dakika isimli bir video paylaştı. 2019 LoL Dünya Şampiyonası açılış seremonisinin kamera arkası görüntülerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 30 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler