Riot Games Geliştirici Programını Duyurdu

06.12.2019 01:29 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games, "Riot Forge" geliştirici partner programını duyurdu. Yapılan açıklamada Riot Games, League of Legends bünyesinde başka geliştirici partner stüdyolara destek ve ortak olarak oyun geliştireceğini ve yayınlayacağını bildirdi. Geliştirici olan herkesin başvuru yapabildiği form riotforgegame sitesi üzerinden yayınlandı.  
 
Riot Forge Hakkında Yapılan Açıklama
 
     "Biz oyuncu ve geliştirici odaklı bir yayıncıyız. Görevimiz dünyanın dört bir yanındaki deneyimli ve yetenekli geliştiricilerle işbirliği yaparak yeni ve muhteşem League of Legends oyunlarını oyunculara sunmak.

     LoL Evreni ve şampiyonları bize sınırsız ihtimaller sunuyor. Tutkulu partnerlerimizi destekleyerek ve onlara kendi hikâyelerini anlatmaları ve LoL dünyasını genişletmeleri için olanak tanıyarak her türden oyuncunun LoL'ü yeni ve heyecan verici yollardan deneyimlemesini sağlayan çeşitli oyunlar çıkaracağız.

     Bu oyunları oyunculara sunmayı ve kendimiz de bu oyunları oynamayı dört gözle bekliyoruz! Eğer bir geliştiriciyseniz ve görevimizin bir parçası olmak istiyorsanız söyleyeceklerinizi merak ediyoruz."
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler