Riot Games, Hypixel Studios'u Satın Aldı

16.04.2020 19:44 Gazali Çetinkaya

 
League of Legends geliştiricisi ve yayıncısı Riot Games, Hytale geliştiricisi Hypixel Studios'u bünyesine kattığını duyurdu.

Hypixel Studios mevcut yapısını koruyacak ve aynı zamanda Kuzey İrlanda'daki Londonderry şehrinde kalıcı bir ofis açacak. Bu ofis idare departmanı ve kalite kontrol görevini üstlenecek. 
 
Riot Games başkanı Dylan Jadeja konu ile ilgili olarak, "Hypixel Studios'u birkaç yıldır tanıyoruz ve çığır açan ve tür belirleyici bir deneyim sunmaya adamış tutkulu bir stüdyo olmalarıyla en başından bu yana desteklemeyi istediğimiz türden bir vizyona sahipler." dedi.
 
Hypixel Studios'un Minecraft benzeri oyunu Hytale 2021 yılında PC için çıkacak. Beta testine 2.5 milyondan fazla kayıt yapıldı. 
 
Oyunun duyuru fragmanı 55 milyondan fazla izlenildi.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 1 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 2 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 2 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler