Riot Games, Mobil ve Kart Oyunu Duyurusunda Oyuncuların Tepki Göstermesinden Korkmuş

05.01.2020 15:01 Özgür Eroğlu

 
League of Legends'ın yapımcılığı ile popülerleşen Riot Games bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda, League of Legends evreninde geçen ancak League of Legends'tan daha farklı oyunlar duyurdu. Bu yeni oyunların duyurularında, özellikle Kart oyunu ve Mobil oyunu konusunda, oyunculardan çok fazla olumsuz tepki almasından korkmuş Riot Games.
 
Korkunun ana sebebi ise yakın zamanlarda duyurulmuş olan Valve'in kart oyunu ve Diablo'nun mobil oyunu. Bu iki oyun da duyurulduğunda, oyunun hayranları tarafından oldukça büyük olumsuz eleştiriye tutulmuştu. Bu oyunlara gösterilen tepkinin asıl sebebi, oyuncuların farklı yapımlar bekliyor oluşuydu.
 
Riot Games çalışanı Ryan Rigney duyurulan oyunların, duyurulma sürecinde nasıl bir strateji izlediklerini Twitter üzerinden açıkladı. Oyuncularla iletişime dayalı olan bu strateji, okunmaya değer. Özellikle "reklam" konusu üzerinde çalışanların bir göz atmasını tavsiye ederiz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler