Riot Games Türkiye, League of Legends 2019 Sezonunda Espor Yapısını Değiştiriyor

07.06.2018 11:27 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games Türkiye, League of Legends 2019 sezonunda yeni bir takım ve lig sistemine geçiş yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre yeni sistemde belirlenen kriterleri karşılayan 10 takımla 3 senelik iş ortaklığı gerçekleştirecek ve 10 takım 3 sene boyunca ligden düşürülmeyecek.
     
     Ayrıca Yükselme Ligi'nin kapatılarak yerine Akademi Ligi'nin geleceğini duyuran şirket, Kuzey Amerika League of Legends liginde uygulanan franchising sistemini önümüzdeki sene ülkemize getireceğini duyurdu. Franchising sistemi sayesinde takımlar yeni yetenekleri keşfedebilecek ve belirlenen seneler içerisinde sponsor desteğini sağlayabilecek. Bu da yeni kurulan takımların başarı kazandıktan 1 sene sonra kapanmayacağı, sürdürülebilir bir espor sistemi sağlayacağı anlamına geliyor. Takımların başvuru süreci 20 Haziran 2018’de başlayacak, 15 Kasım 2018 tarihinde ise takımlarla anlaşma imzalanacak.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler