Riot Games, Valorant'ın Hikayesini Oyunun İçerisindeki Küçük Detaylar ile Anlatmak İstiyor

04.03.2020 23:13 Özgür Eroğlu

 
League of Legends'ın geliştiricisi Riot Games'in 2019’da duyurduğu, taktiksel shooter oyunu Valorant, geçtiğimiz günlerde resmi ismi ve birkaç detay ile duyuruldu. Detaylara buradan bakabilirsiniz. Riot ise, oyunun detayları hakkında yavaş yavaş yeni bilgiler veriyor.
 
Son açıklamalara göre oyunun içerisinde bilinmesi gereken bazı arka plan hikayeleri var ve Riot Games, Valorant'ın hikaye anlatımının oyunun içerisinde olmasını istiyor. Valorant'ın devam eden bir hikayesi olacak ve oyunun çıkışından sonra da bu hikaye değişecek. Oyunun kreatif yönetmeni David Nottingham'a göre, oyunun dışında gerçekleşen bazı hikaye materyalleri olacak ama bunlar oyuna yansıtılacak.
 
Oyunun kreatif yönetmeni David Nottingham, "Her şeyi fazlaca açıklamış olmak istemiyoruz. Oyunun çıkışında, arka plan hikayesine sahip büyük bir evren olmayacak. Oyunun evrenine ve hikayeye dair detayları oyunun içerisine küçük detaylar şeklinde yerleştirmek istiyoruz." dedi. Söylediğine göre oyunun içerisindeki panolar veya haritanın içerisindeki değişiklikler ile hikayenin değişimi ve detayları oyunun içerisinde yansıtılacak. 
 
Valorant, PC için geliştiriliyor ve bu yaz yayınlanması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler