Rise of the Tomb Raider'ın PC Sürümünü 27 TL'ye Satın Almak İster misiniz?

01.02.2016 15:48 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde PC çıkışını yapan Rise of the Tomb Raider için şimdilik bir indirim göremesek de kur çevirilerinden faydalanarak oyunu ucuz bir fiyata satın alabilmeniz mümkün. Gelen bilgilere göre Rise of the Tomb Raider, Windows'un Ukrayna mağazalarında oldukça ucuza satılıyor.
 
    Şöyle bir baktığımızda oyunun Ukrayna mağazasında 27 TL'ye denk gelen bir fiyattan satıldığını görebiliyoruz. Sadece Windows 10 üzerinden KB3118754 güncellemesi yapılı işletim sistemleri aracılığıyla yararlanabileceğiniz bu fırsatta Windows 10'un başlat menüsünden bölge ayarlarında bölgenizi Ukrayna olarak değiştirmeniz yeterli. Ödeme kısmında ise ülkenizi yeniden Ukrayna şeklinde göstermeniz gerekiyor. Geri kalanında sistemin bir sorun çıkarmadığı belirtilmiş. 
 
    Oyunun Ukrayna mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Sistemi deneyerek satın alan arkadaşlarımız yorum kısmında bu işlemin Türkiye üzerinden çalışıp çalışmadığını belirtirse memnun oluruz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler