Rise of the Tomb Raider'ın PlayStation 4 Çıkış Zamanı Hala Aynı

04.07.2016 18:57 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici koltuğunda Crystal Dynamics'in bulunduğu ve ilk olarak Xbox konsollarına çıkmış olan başarılı aksiyon macera oyunu Rise of the Tomb Raider hakkında PlayStation 4 kullanıcılarını ilgilendiren bir haber geldi.
 
   Uzun zamandır hakkında bilgi alamadığımız Rise of the Tomb Raider'in PlayStation 4 sürümü için herhangi bir iptalin veya ertelenmenin söz konusu olmadığı Crystal Dynamics tarafından doğrulandı.
 
   Square Enix'in forumu üzerinde "Rise of the Tomb Raider'ın PlayStation 4 sürümü iptal mi edildi?" sorusuna Crystal Dynamics, "Daha öncede belirttiğimiz gibi Rise of the Tomb Raider PlayStation 4'e 2016'nın sonlarında gelecek." şeklinde cevap verdi.
 
   Rise of the Tomb Raider, Xbox One ve Xbox 360 için 10 Kasım 2015 tarihinde PC için ise 28 Ocak 2016 tarihinde çıkış yapmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 83 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 12 Dk önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 3 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler