Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl?

27.06.2024 16:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Cyan Worlds stüdyosu tarafından bir süredir geliştirilen bulmaca macera oyunu Riven Remake nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Steam platformu üzerinden PC için piyasaya sürülen bu yapım oyuncular tarafından bir hayli sevildi ve ilk incelemelerin çok olumlu olduğunu aktarabiliriz.
 
Riven Remake DLSS ve FSR desteğine sahip
 
 
 
Riven Remake, Steam üzerinden PC için Mac App Store üzerinden Mac için bunun yanı sıra Quest 2 ile Quest 3 platformlarına çıkışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda sanal başlıklarla da oynanabilen bu yapım 1997 yapımı orijinal oyunun temelini koruyor ve Unreal Engine 5 ile tamamen baştan oluşturulmuş durumda.
 
Dikkat çekici bulmaca unsurları ve üst düzey grafikleri ile bizlere sunulan bu yapım NVIDIA DLSS 3.7 Super Resolution ve AMD FSR 2.2 desteklerine sahip. Bu yeni teknoloji destekleri ile beraber oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabilir ve görüntü kaybı yaşamadan ekran kartınıza daha az yük bindirerek FPS'nizi yükseltebilirsiniz.
 
Oyun şu anda Steam platformu üzerinde %10'luk bir indirimle beraber 16.19 dolarlık satış fiyatına sahip. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyuna bir göz atmanızda fayda var.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler