Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi

23.04.2024 22:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Cyan Worlds ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Riven adlı oyunun yeniden yapım sürümü için resmi bir oynanış fragmanı yayınlanmış durumda. Myst Remake'e benzer nitelikte olacak bu yapım yeni keşif unsurlarıyla ve etkileşimli mekaniklerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Riven Remake oyuncuları memnun etmek istiyor
 
 
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre Riven remake içerisinde orijinal oyun dünyası korunacak ve etkileşimli bir hikaye anlatımı bulunacak. Oyuncular çürüyen bir çağın dünyasını keşfetmeye hazırlanacak ve genişletilmiş bulmacalarla beraber karşılaşabilecek. Ayrıca üst düzey görsel tarzında burada bulunacağını aktarabiliyoruz.
 
Unreal Engine 5 desteğiyle geliştirilen yapım için şu anda ne yazık ki çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak Cyan Worlds oyunun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacağını aktarıyor. Son olarak oyunun Myst Remake benzeri bir yapıda olacağı aktarılırken oyuncular endişelerini de dile getiriyor. Çünkü bu yapım içerisinde DLSS uygulaması pek iyi değildi ve oyun bulanık görünüyordu. Dolayısıyla bu tarz hataların ötesine geçilmesi gerektiği belirtiliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler