Roblox 10 Ekim'de PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor

16.09.2023 16:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Roblox Corporation, geçen hafta yapılan ilk duyurunun ardından Roblox'un 10 Ekim'de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu. Roblox şu anda iOS için App Store, Android için Google Play ve Amazon, Xbox One için Microsoft Store ve PC için Microsoft Store üzerinden mevcut.
 
Roblox diğer platformlara çıkışını gerçekleştiriyor
 
 
 
Roblox, birçok oyunu keşfetmenize ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanıyan bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Günlük 66 milyondan fazla aktif kullanıcısı ve dünya çapında geniş bir topluluk tarafından oluşturulan çok çeşitli deneyimlerle bizlere sunulan oyunda her zaman keşfedilecek yeni bir şeyler bulunuyor.
 
Oyunda istediğiniz şekilde geniş çaplı oyunlar oluşturabiliyor ve hikayesini siz yönetebiliyorsunuz. Mars'ın yüzeyini veya bir balinanın içini mi keşfetmek istiyorsunuz? O zaman hayal gücünüzdeki yapıyı oyuna aktarabiliyor ve kendine ait bir dünya oluşturabiliyorsunuz. Sürekli büyüyen kütüphanesi ile beraber oyuncular her zaman oynayacak içerikler bulabiliyor. 
 
Hayallerinizdeki deneyimleri ve avatar öğelerini oluşturabildiğiniz oyunda Roblox topluluğuyla istediğiniz gibi paylaşıyor, fikirlerinizi hayata geçiriyor ve kendinizi ifade edebiliyorsunuz. Roblox, 10 Ekim'de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geliyor.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Roblox Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Güncellenecek Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler