Rock of Ages Xbox Live'daki Yerini Aldı

Bir kayanın zorlu yolculuğu
02.09.2011 11:33 Alkan Adakaner


     Zeno Clash'in geliştiricisi Ace Team tarafından hazırlanan Rock of Ages Xbox Live'daki yerini aldı. Dev bir kaya ile rönesans devri etkili mekanlarda stratejik bir yolculuk yaptığımız oyunumuz 7 Eylül'de ise Steam yoluyla PC için satışa çıkıyor.
 
      Rock of Ages'in Playstation Network'teki yerini ne zaman alacağı ise belirsiz. Büyük ihtimalle çok uzun süre geçmeden oyun PSN için de yayınlanacaktır.
 
      Oyuncuların 5 farklı sanat devrinde iki düzine bölümde mücadele vereceği Rock of Ages yılın en orijinal yapımlardan birisi olmaya aday gibi görünüyor. Strateji ve bulmaca türlerini bir araya getiren oyun başarılı bir yapım olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock of Ages Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ace Team Dağıtıcısı: Atlus Tür: Platform Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 1 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 2 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 3 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler