Rocket Arena EA Access ve Origin Access'e Geliyor

30.07.2020 22:42 Gazali Çetinkaya

 
14 Temmuz'da çıkışını gerçekleştiren 3v3 shooter oyunu Rocket Arena çıkışından sadece iki hafta geçmesine rağmen %83 indirime girmişti ve şimdi de EA Access ile Origin Access'e geliyor.

Electronic Arts, oyunun standart sürümünün 31 Temmuz Cuma Türkiye saati ile 18:00'da EA Access ve Origin Access Basic kütüphanesine ekleneceğini duyurdu.

Eğer aboneliğiniz yoksa ve yine de oyunu denemek istiyorsanız, hafta sonu boyunca Steam ve Xbox One üzerinde oynaması ücretsiz.
 
Ek olarak Sonic Mania bugün itibarıyla Origin Access Premier'e eklendi ve ilerleyen aylarda Two Point Hospital ile Endless Legend da eklenecek.
 
EA Access ve Origin Access Basic abonelikleri ile sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilir, piyasaya çıkmadan yeni Electronic Arts oyunlarını 10 saat kadar deneyebilir ve Electronic Arts alışverişlerinde %10 indirimler alabilirsiniz. Origin Access Premier aboneliği Origin Access Basic aboneliğinin sunduğu tüm özelliklerin yanı sıra yeni çıkan Electronic Arts oyunlarına anında sınırsız erişim sağlıyor ve sistemin kütüphanesinde daha fazla üçüncü parti oyun bulunuyor. EA Access PlayStation 4'te aylık 25,00 TL ve yıllık 169,00 TL; Xbox One'da aylık 12,00 TL ve yıllık 65,00 TL. Origin Access Basic aylık €3.99 ve yıllık €24.99. Origin Access Premier aylık €14.99 ve yıllık €99.99.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EA Access / Origin Access Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler