Rocket League Aralık Güncellemesi Xbox One X Desteğini Getirecek

21.11.2018 13:52 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Psyonix, Rocket League'in yeni güncellemesinin 3 Aralık'ta Türkiye saati ile 21:00'da yayınlanacağını duyurdu.

Bu güncelleme ile birlikte oyuna Xbox One X desteği gelecek. Buna göre, oyuncular HDR (yüksek dinamik aralık) ile birlikte oyunu native 4K çözünürlük ve 60 FPS (saniyedeki kare sayısı) olarak oynayabilecek. 4K ekranı olmayan Xbox One X kullanıcıları da bu güncellemeden supersampling sayesinde yine faydalanabilecek. Supersampling, 1080p çözünürlüğe sahip bir ekranda oyunu oynarken oyunlun görüntü kalitesini arttırmaya yarıyor.

Güncelleme ayrıca tüm platformlar için iyileştirmeler ve yeni özellikler içeriyor. Detaylarına rocketleague.com üzerinden göz atabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PS4 PC XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 6 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 7 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 8 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler