Rocket League Oynaması Ücretsiz Oluyor ve Steam'den Ayrılıyor

21.07.2020 20:25 Gazali Çetinkaya

 
75 milyondan fazla oynanan Rocket League bu yaz oynaması ücretsiz oluyor.

Geliştirici Psyonix ayrıca Rocket League'in Steam'den ayrılarak Epic Games Store'a geleceğini duyurdu.
 
Oyunun oynaması ücretsiz olmasıyla birlikte oyun Steam'de indirilebilir olmayacak ve yeni oyuncular oyunun PC versiyonuna sadece Epic Games Store üzerinden erişebilecek. Eğer oyunun Steam sürümüne sahipseniz veya oynaması ücretsiz olmadan önce alırsanız Steam'den oynamaya devam edebileceksiniz ve ileride gelecek tüm özellikler ve güncellemeler eş zamanlı olarak Steam sürümünde de desteklenecek.
 
Epic Games Mayıs 2019'da Rocket League geliştiricisi Psyonix'i satın almıştı. 
 
Oyunu satın almış kullanıcılara çeşitli indirilebilir içerikler ve oyun içi içeriklerin bulunduğu bir paket hediye edilecek. Daha fazla detaya buradan göz atabilirsiniz. 
  
Arabalarla oynanan futbol oyunu ilk olarak 7 Temmuz 2015 tarihinde çıkışını gerçekleştirmişti. Şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PS4 PC XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler