Rocket League Peynir Ekmek Gibi Satıyor!

26.02.2016 16:56 Tunahan Safdır

 
     Rocket League dünyası genişlemeye devam ediyor. Çıktığı andan itibaren oyun dünyasına bomba gibi düşen ve etkileri halen süren, peşinden büyük bir kitleyi sürüklemeyi de başaran Rocket League'ın bugüne kadar 4 milyona yakın sattığı ve yapımcısı Psyonix'e 70 milyon doların üstünde gelir sağladığı açıklandı.
 
     Psyonix'ten Pazarlama Müdürü Jeremy Dunham'ın açıklamasına göre bu rakam henüz 2 ay öncesine kadar 50 milyon dolar civarındaymış. PC ve PS4 sürümlerini kapsayan bu istatistiğe oyunun 2015 Temmuz'unda PlayStation Plus ücretsiz oyunları arasında yer aldığı dönemin katılmadığını belirtelim. Toplam oyuncu havuzunun yaklaşık 11 milyon kullanıcıya ulaştığı oyunun yalnızca 2015 Temmuz'unda ücretsiz olduğu dönemde yaklaşık 7 milyon kez indirildiği bildirildi.
 
     Sağlam temeller üzerine oturtulmuş sistemi, uygun fiyatlı olması ve içeriğine göre yine uygun sayılabilecek fiyatlarla sunulan eklentileriyle birlikte Rocket League, daha uzun bir süre oyun dünyasını meşgul edeceğe benziyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PS4 PC XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 21 Dk önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 3 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler