Rocket League'in Basketbol Modu Nisan'da Ücretsiz Geliyor

30.03.2016 14:17 Tunahan Safdır

    
     Rocket League'in yeşil sahalarda başlayan mücadelesi önce yılbaşı döneminde buz hokeyi ile buz pistine inmişti. Şimdi ise mücadele biraz daha yükselerek basket potalarına sıçrıyor.
 
     Daha önce yalnızca görsellerine tanıklık ettiğimiz mod ile ilgili Rocket League'in resmi Twitter sayfası üzerinden ufak bir tanıtım paylaşıldı. Nisan ayı içerisinde çıkış yapacağı açıklanan basketbol modunun Dunk House isimli ücretsiz bir güncelleme olarak oyunculara sunulacağı da gelen bilgiler arasında.
 
     Kimileri için zeminde mücadele bile zorken yeni modun oyuna nasıl bir hava katacağı ve maçların nasıl bir mücadeleye sahne olacağı ise merak konusu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PS4 PC XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 23 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler