Rocket League'in Gelirleri 50 Milyon Doları Aştı

17.12.2015 21:47 Samet Konuksal


    Bu senenin büyük sürpriz yapan oyunları arasında gelen Rocket League'i önümüzdeki senenin başında Xbox One için de piyasada göreceğiz. Şimdiye kadar birçok oyuncuyu kendine bağlayan ve mücadeleci yapısıyla büyük övgü toplayan Rocket League için olumlu haberler gelmeye devam ediyor.
 
    Bugün gelen yeni raporlara göre Rocket League'in toplam gelirleri 50 milyon doları aştı. Toplamda 8 milyon oyuncu tarafından oynanan yapım, Psyonix tarafından 2 milyon dolar gibi bir bütçeyle geliştirilmişti. Firmanın 2 milyon dolar karşılığında kazandıklarını göz önüne bulundurursak, Psyonix bu kez tam 12'den vurmuş görünüyor.
 
    Bilmeyenler için not düşmek gerekirse Psyonix daha önceden 2008'de neredeyse bire bir aynı temayla Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars adında bir oyunla karşımıza çıkmıştı. Her ne kadar 8.7 gibi yüksek bir Metacritic oyuncu ortalamasına sahip olsa da çoğu kişi tarafından bilinmeyen oyun, pazarlama hatasına kurban gitmişti. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PS4 PC XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler