Rockstar Games'in Yeni Oyunu 2020 Yazında Çıkabilir

12.11.2019 20:38 Özgür Eroğlu

 
Popüler oyun şirketi Rockstar Games'in şu anda oyun veya oyunları geliştirme aşamasında olduğunu biliyoruz ancak hangisi veya ne zaman çıkacak gibi konuları bilmiyoruz. Kısaca sadece geliştirildiğini biliyoruz. Bugün çıkan haber ise hayranları heyecanlandırdı.
 
City Morgue adlı hip hop grubu, Rockstar Games'i etiketleyerek "2020 Summer" yani "2020 Yazı" yazdı. Bu paylaşımdan sonra çoğu kişi 2020 yılında yeni bir oyunun geldiğini düşündü ki en mantıklı durumda bu. 
 
Instagram'dan bu paylaşımın gerçek olup olmadığı sorulduğunda ise "Evet, Yakında." cevabı alınmış. Kimseyi ümitlendirmek istemeyiz ancak grubun şarkıları gerçekten de GTA serisine çok uygun. Yakın bir zamanda belki resmi bir duyuru gelir. Paylaşımı ve mesajlaşmayı aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler