Rockstar, Red Dead Online'daki Odağını GTA VI'ya Kaydırdı

10.07.2022 12:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Sevilen Grand Theft Auto serisinin geliştiricisi Rockstar Games bir haber gönderisinde, son birkaç yıldır geliştirme kaynaklarını GTA serisinin bir sonraki oyununa kaydırdığını açıkladı. Bu durum Rockstar'ın Red Dead Online'a daha az odaklanmasına neden oldu.
 
Rockstar, odağını serinin yeni oyununa kaydırırken Red Dead Redemption 2'nin çevrimiçi modu için artık büyük içerik güncellemelerinin gelmeyeceğini açıkladı. Red Dead Online'a olan desteğini önemli ölçüde azalttığını duyuran Rocsktar, kaynakların çoğunu GTA VI için harcayacak. Rockstar, yeni oyun ile "beklentilerini ötesine geçmeyi" istediğini bildirdi. Firma bu kapsamda, yeni modlar veya büyük güncellemeler eklemek yerine Red Dead Online'daki mevcut modları geliştireceğini belirtti.
 
Rockstar açıklamasında şunları bildiriyor: "Son birkaç yıldır kaynaklarımızın çoğunu Grand Theft Auto serisindeki bir sonraki oyun için harcıyoruz. Yeni oyun ile oyuncuların beklentilerini aşmayı istiyoruz. Yaşadığımız bu süreçten dolayı, Red Dead Online'ı destekleme konusunda bazı değişikliklere gittik.
 
Red Dead Online'daki mevcut modları daha da geliştirecek ve yeni görevler sunmaya devam edeceğiz. Sezonluk özel etkinlikler ve deneyim iyileştirmeleri sunacağız ancak önceki yıllarda yaptığımız gibi büyük içerik güncellemeleri yerine mevcut modları destekleyeceğiz ve geliştireceğiz.
 
Topluluğumuza sürekli destekleri için bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Bu noktaya kadar aldığımız tüm yapıcı geri bildirimler için gerçekten minnettarız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler