Rocksteady San Diego Comic-Con'a Katılmayacak

12.07.2018 09:27 Gazali Çetinkaya

 
   E3 2018'i pas geçen Rocksteady Studios 19 - 23 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan San Diego Comic-Con etkinliğini de katılmayacak.

   Stüdyo yönetmeni Jamie Walker twitter üzerinden doğruladı. "İnsanlar Rocksteady'nin bu yıl San Diego Comic-Con'da olup olmayacağını sormaya başladı. Orada olmayı çok isteriz ancak bir süre için yeni oyunumuz hakkında konuşmaya hazır olmayacağız. Zamanı geldiğinde haberiniz olacak."
 
   Batman: Arkham serisinin geliştiricisi Rocksteady Studios en son Ekim 2016'da Arkham VR oyununu çıkardı. Stüdyonun yeni oyunu hakkında resmi bir bilgi yok sadece söylentiler.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler