Rogue One Yazarı Gary Whitta, Square Enix'in Project Athia'sı Üzerinde Çalışıyor

15.06.2020 09:31 Gazali Çetinkaya

 
İngiliz senarist ve yazar Gary Whitta, Square Enix'in yeni aksiyon macera oyunu Project Athia üzerinde çalıştığını duyurdu. Yazar kadrosuna liderlik edecek.
 
Gary Whitta daha önce Rogue One: A Star Wars Story, Star Wars: Rebels (dört bölüm) ve The Book of Eli üzerinde çalıştı. Oyun sektöründe ise Prey (2006), The Walking Dead: The Game - Season 1 (bir bölüm), The Walking Dead: The Game - Season 2, The Walking Dead: 400 Days ve The Walking Dead: The Final Season projelerinde rol aldı.
 
Project Athia PlayStation 5 ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belli değil. Oyuncuları güzellik ve dehşet dolu bir dünyaya götürecek oyun heyecan verici bir hikaye ve aksiyon dolu bir macera sunacak. Duyuru fragmanını buradaki haberden izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Athia Platformlar: PC Geliştirici: Luminous Productions Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler