Roguelite Aksiyon Oyunu Flame Keeper Duyuruldu

02.12.2022 12:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Untold Tales ve Polonyalı geliştirici Kautki Cave, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store, GOG) için roguelite aksiyon oyunu Flame Keeper'ı duyurdu. Oyun 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Dinamik, aksiyon rogue-lite tarzı bir oyun
 
 
 
Flame Keeper'da kömür olarak büyük bir maceraya adım atacağız. Orbis adlı bir dünyada geçen bu oyunda karanlık güçler etrafımızı saracak ve biz de bunları alt etmeye çalışacağız. Oyunda dövüş sanatı üzerinde ustalaşmaya başlayacak ve git gide daha da iyisi olacağız. Böylece düşmanları daha farklı şekillerde öldüreceğiz.
 
Oyun içerisinde yeteneklerimizi ve becerilerimizi geliştirebileceğimiz bir sistem yer alacak. Bu sistem sayesinde oyunun ilerleyen kısımlarında yeni savaş hareketleri yapabileceğiz. Rakiplerin dilersek yukarıdan atlayarak üstlerine çökeceğiz dilersek de doğrudan üzerlerine koşacağız.
 
Flame Keeper'da aksiyonun durağanlaştığı ve kendimizi güvende hissettiğimiz bir yerleşim yerimiz olacak. Burada etkileşime geçebileceğimiz dostlar bulunacak. Ayrıca bu yerde dinlenebilecek, yeteneklerimizi geliştirebilecek ve topladığımız kaynaklar aracılığıyla çeşitli binalar inşa edebileceğiz. 
 
- Steam sayfası
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler