Roguelite Twin Stick Shooter Oyunu I, Dracula: Genesis Steam'de Erken Erişime Açıldı

25.05.2020 18:06 Gazali Çetinkaya

 
Geliştiriciliğini Moregames'in üstlendiği izometrik roguelite twin-stick shooter oyunu I, Dracula: Genesis 22 Mayıs itibarıyla PC için erken erişime açıldı.
 
Steam'de 29 Mayıs'a kadar %15 indirimle 22,10 TL fiyattan satılıyor. Satın almadan önce indirip deneyebileceğiniz bir demo sürüm de mevcut.
 
Moregames tarafından belirtilene göre "Eğer Roguelite/Roguelike deneyiminden keyif alıyorsanız bu oyunda bulacağınız şeyler şunlar: Prosedürel üretim seviyeler, bir sürü geliştirilebilir silah, büyü ve perk, ilginç teknolojik cihazlar, düşmanlar, NPC'ler, tuzaklar, özel etkinlikler ve gizli dükkanlar."
 
Bu yılın sonlarına kadar erken erişimde kalması planlanıyor. Tam sürüm yeni bölgeler, eşyalar, silahlar, büyüler, yetenekler, NPC'ler, düşmanlar, boss'lar, en az beş oynanabilir karakter daha ve çok sayıda iyileştirme ile hata düzeltmesi içerecek.
 
Steam: store.steampowered.com/app/1175360/I_Dracula_Genesis
Demo: gamejolt.com/games/idracula/473842

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I, Dracula: Genesis Platformlar: PC Geliştirici: Moregames Dağıtıcısı: Moregames Tür: roguelite twin-stick shooter Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 9 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler