Rol Yapma Oyunu Lost Soul Aside'ın Yayıncılığını Sony Üstlendi

22.11.2022 21:01 Mehmet Tandoğan

 
Uzun süredir küçük ekip Ultizero Games tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Lost Soul Aside'ın yayıncılığını Sony Interactive Entertainment üstlendi. Kendi türüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanan bu yapım dünya çapında PlayStation 4 ve PlayStation 5 için konsolları için çıkış yapacak.
 
İlk fragman 2016 yılında yayınlandı
 
 
 
Lost Soul Aside'ın ilk fragmanı 2016 yılında yayınlandı. Yayınlanan bu fragman oyuncular tarafından bir hayli ilgi gördü. Başlangıçta yalnızca bağımsız yapımcı Yang Bing tarafından geliştirilen oyun, aynı yılın Ekim ayında Sony Interactive Entertainment tarafından “China Hero” projesine davet edildi.
 
Projeye davet edildikten sonra Sony Interactive Entertainment ve ortakları Yang Bing stüdyosuna tam destek sağladı. Bu kapsamda Yang Bing stüdyosu Ocak 2017'de Ultizero Games'i kurdu ve şu anda 40'tan fazla kişiden oluşan bir geliştirme ekibine sahip. 
 
Lost Soul Aside oyunculara neler sunuyor?
 
Bilim kurgu temasını, kılıç dövüşlerini ve süper güçleri bir araya getiren Lost Soul Aside, bunların yanına aksiyon ve rol yapma öğelerini katıyor. Oyuncular bu oyunda kendi tarzlarına göre uygun silahları seçebiliyor ve zorlu bir mücadeleye atılıyor.
 
Yayınlanan yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler